Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak to se mnou vypadá?

11. 8. 2017

Zdravím Vás, moji úžasní čtenáři, 

vím, že jsem Vám slíbila povídku, kterou mám rozpracovanou a stále tu není. Mrzí mě to. Nechci se pořád donekonečna omlouvat a vymlouvat, že mi to psaní prostě už nejde. V hlavě nápady jsou, ale do kompu je ne a ne dostat.

Dost často vzpomínám na to, jak jsem přidávala povídky třeba i každý týden a snažím se přijít na to, co se změnilo. Možná za to může práce. Nedostatek času. Inspirace. To, že si připadám, že už to vlastně ani neumím. 

Víte, co? Jsou to všechno výmluvy a slibuju Vám, že s tím končím. Ne s psaním, to právě naopak. Nechci znít vychloubačně, to vůbec ne. Ale psaní je to jediné, co mi kdy šlo. Jediné na, co mám opravdu talent a já se stále častěji ptám, co jsem to sakra udělala? Přece to nemůžu takhle vzdát! Vzdát se svojí lásky, vášně! Vždyť já psaní miluju, pořád a stále, ačkoliv jsem dlouho nic nenapsala, tak ty nápady na mě vyskakují. V práci, v noci v posteli, když jsem v obchodě. Najednou blik a scéna do povídky jak vystřižená. 

Nezasloužím si Vás. Vím, že mi nezbylo moc čtenářů, ale ti, co se mnou zůstali nebo ti z Vás co mě objevili nedávno, mi neuvěřitelně pomáháte. Já vím, že to není vidět na přidávání povídek. Vím to a strašlivě mě to mrzí, protože cítím, jak Vás den po dni klamu víc a víc. Nechci to. Chci Vám dělat radost a psát pro Vás. 

Takže zaberu, slibuju Vám to. Nedokážu Vám tady odpřisáhnout, že budou povídky přibývat každý týden. Dokonce ani každý měsíc. Ale slibuju, že do toho dám maximum, abyste měli co číst. <3

Děkuji za Vaši přízeň. 

Stále s láskou

srdceiluze.jpg

Vaše Keiro

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Gina , 18. 3. 2018 0:34)

Ahoj, na tvůj blog jsem narazila díky pátrání napříč yaoi blogy a musím říct, že se mi tvé povídky krásně čtou a moc se mi líbí. Je vidět, že máš veliký talent a doufám, že třeba ještě něco někdy napíšeš. :) Pokud ne, nevadí... Děkuji i za to, co jsem si tu mohla přečíst ;) Gina

:)

(Wierka, 6. 10. 2017 11:49)

moc držim pěsti Keiro :)

Paráda.

(Karin, 16. 9. 2017 18:12)

Na tvůj blog jsem narazila náhodou moc pěkně píšeš doufám že tě múza brzo políbí a já si přečtu další povídku.

..

(Keiro, 14. 8. 2017 20:20)

Holky, Vy jste mě úplně dojaly. :3 Děkuju Vám mockrát. :) Za všechno. Jen dotaz, bude Vám vadit dlouhá povídka? Nebo bude lepší ji rozdělit do dvou? :D Díky za pomoc, pa. :-*

Re: ..

(angie, 15. 8. 2017 14:28)

To je na tebe, keď nebudem mať čas prečítať si ju naraz, tak si ju prečítam na dvakrát. Tak či tak z nej budem mať radosť.:)

*nie som robot* milujem to overovanie mojej ľudskosti, vždy keď tu píšem komentár. Je to sranda.:)

Re: ..

(Sineada, 20. 8. 2017 19:21)

Dlouhé nebo krátké, já přečtu všechno. Stejně si asi počkám až ti bude celý. Špatně snáším když nevím jak to dopadne.

...

(angie, 14. 8. 2017 16:42)

Dúfam, že ťa písanie bude stále baviť, a že si na toto krásne hobby nájdeš čas. Nebudem ti vykladať ako sa čitatelia vždy tešia na tvoje poviedky (tešíme sa). Píš pre radosť. Kým ťa to baví, tak to určite robíš dobre.:)

...

(Sineada, 13. 8. 2017 0:37)

Piš pro sebe. Piš pro mě. Piš pro všechny ty neznámé známé kreří si sem cíleně nebo třeba omylem najdou cestu.
Ráno vstanu jdu do práce, platím daně, zdravotní a sociální pojištění, občas zkontroluji důchodvé spoření a celkově se tvářím jako dospělý a zodpovědný občan. Ale občas večer, když najdu tvou novou povídku, tak najednou vím že svět je zase tak nějak v pořádku.
Pokud v něčem takovém jako je každodenní realita dospělého života (kterou, jak mi rodiče pravidelně zdůražnují už od dětství, musím protrpět až do důchodu), najdeš čas a schopnost psát své kouzelné iluze, tak budu hned o něco štastnější daňový poplatník;-) A představa jak s Iluzí odcházím do důchodu, tak to vůbec není špané:-) Lepší než pletení nebo zavařování.
Tak se drž (klávesnice, tyče v tramvaji násady od koštěte... všeho co je zrovna po ruce)